Siirry sisältöön
240,00 €
Osta

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Tämä lahjakortti oikeuttaa kahdelle (2) henkilölle Herkkuhetki ja tentsile yö majoittautumisen Grelsbölen Tentsilemäellä. Herkkuhetki paketti on herkuttelijoiden paratiisi, saavut meille ja nautit olostasi luonnon helmassa. Me loihdimme maukkaan iltaruoan ja aamupalan.Merenrantasauna lämpeää aidoilla puilla. Saunomisen lomassa pulahdat mereen vilvoittelemaan ja nautit Alanteen Tilan kuplivan raikasta mansikkajuomaa. (alkoholiton) Illalla nautit laavulla auringonlaskusta ja uinahdat puissa leijuvaan tentsileeseen nukkumaan.

Iltaruoka sisältää liha,kala tai kasvisruoan (telttaseurueelle sama ruoka) perunoilla, salaatilla, kauden kasviksilla, tilan saaristolaisleivällä ja kirnuvoilla sekä jälkiruoalla ja nokipannukahvilla. Aamupalaan sisältyy mm raparperivispipuuroa, kardemummakastiketta, tuoretta leipää, hedelmiä/hedelmäsalaattia, leikkelettä/juustoa, nokipannukahvia. Saunassa laudeliinat, pyyheliinat, saippuaa ja shamppoota, vihta ja kuplivaa mansikkajuomaa. Tentsileessä makuualustat, makuupussit, tyynyt, fleesepeitot ja lampaantaljat.

Lahjakortin käyttäjä valitsee ruokavaihtoehdot. Ruoka on laktoositonta. Maidoton, gluteeniton, kasvis vaihtoehdot ovat saatavilla vähintään 10 vrk ennen tehtyihin lahjakortti varauksiin.

https://www.grelsbole.fi/tietosuojakaytanto/